Termeni si Conditii, Politica de rambursari si returnari

Site-ul supertia.ro este proprietatea SUPERTIA

Utilizarea site-ului supertia.ro (incluzand vizitarea si cumpararea produselor) implica acceptarea anumitor termeni si conditii de utilizare, evident, sub forma unui contract legal intre cumparator si vanzator.

Vizitarea sau cumpararea produselor de pe site-ul supertia.ro implica in mod automat, acceptarea acestor termeni si conditii. De asemenea, folosirea oricaror alte servicii curente sau viitoare furnizate de SUPERTIA implica acceptarea acelorasi termeni si conditii.

Informatii generale despre produse si preturi

Imaginile publicate pe site sunt conforme cu realitatea, insa uneori nuantele culorilor produselor pot sa difere usor, ca urmare a procesului de executie al fotografiilor sau a setarilor monitorului tau. De asemenea, pot aparea mici diferente de design al materialului, ca urmare a faptului ca unele produse de pe site pot avea calitatea de replica.

Clientii supertia.ro vor fi intotdeauna informati daca un produs este sau nu este in stoc, daca se poate face la comanda, in cat timp se va prelucra si in cat timp va ajunge la ei. Aceste informatii vor fi transmise prin e-mail sau telefon.

Imaginile cu produsele, ofertele, preturile si concursurile pot fi schimbate in prealabil, fara o notificare specifica.

Produsele comercializate prin intermediul supertia.ro sunt noi, ambulate si in momentul livrarii vor fi intotdeauna insotite de factura fiscala fizica sau in format electronic. Chitanta de la curier este dovada platii, sau extrasul de cont.

Politica de confidentialitate

supertia.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor.

SUPERTIA este proprietara website-ului www.supertia.ro. Compania certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 34/2014 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Numar notificare Companie la ANSPDPC: 31533. 

 

Scopurile colectarii datelor de la utilizatori sunt:

  • Prelucrarea si livrarea comenzilor
  • Informarea utilizatorilor despre situatia contului lor pe www.supertia.ro
  • Informarea utilizatorilor despre evolutia si statusul comenzilor
  • Activitati comerciale
  • Marketing si publicitate
  • Promovarea produselor
  • Cercetare de piata

Analiza comportamentului consumatorului

Compania nu trimite mesaje cu caracter spam. Orice client care si-a oferit datele cu caracter personal personale pe site-ul www.supertia.ro poate opta pentru retragerea acestora din baza de date. Compania va folosi informatiile furnizate de catre utilizatori numai in scopul in care au fost colectate. 

Compania poate furniza datele cu caracter personal oferite de catre dumneavoastra altor companii cu care colaboreaza pentru a putea furniza serviciile contractate de catre clienti, precum firme de curierat, firme care ofera servicii de marketing si publicitate, servicii de plata, si altele, doar pe baza unui angajament de confidentialitate din partea acestora. 

Anumite informatii ce pot fi date cu caracter personal (prenume, adresa de email, judet) sunt transmise pe o durata limitata de timp catre serviciul partener Opinii de Incredere by TRUSTED.ro, in scopul trimiterii unui mesaj in numele magazinului pentru a gestiona in mod independent opinia clientilor cu privire la magazinul nostru. Opinia clientilor va fi publicata pe feedback.trusted.ro. Informatiile sunt sterse automat de catre sistemul serviciului partener dupa ce scopul a fost atins. Feedback.trusted.ro poate folosi terte sisteme pentru trimiterea tehnica a mesajelor, astfel incat sa se asigure ca ele ajung la clienti.”

Prin completarea campurilor aferente datelor dumneavoastra in momentul crearii contului si/ sau plasarea unei comenzi va exprimati acordul ca aceste date sa fie stocate, prelucrate si utilizate in mod nelimitat ca spatiu si timp pentru scopurile mai sus mentionate.

Compania se obliga sa aduca la cunostinta utilizatorilor prelucrarea detelor cu caracter personal.

Drepturile utilizatorilor

Orice persoana are dreptul de interventie asupra datelor si poate solicita in mod gratuit rectificarea, actualizarea, completarea, blocarea sau stergerea datelor daca acestea nu se folosesc conform legii, sau sunt incomplete si inexacte, printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.

Orice persoana are dreptul de opozitie prin care se poate opune ca datele furnizate Companiei sa fie prelucrate de catre aceasta printr-o cerere scrisa transmisa catre Companie conform pct. A.

Orice persoana are dreptul de a nu fi subiectul unei decizii individuale luate de catre Companie.

Orice persoana are dreptul de a se adresa justitiei in cazul in care considera ca protectia datelor cu caracter personal a fost incalcata.

Orice persoana are dreptul de a fi informata de catre Companie cu privire la prelucrarea datelor sale cu caracter personal

Orice persoana are dreptul de acces la datele sale printr-o cerere scrisa transmisa Companiei conform indicatiilor de la punctul de mai jos.

Pct. A Pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorii sunt rugati sa transmita o cerere scrisa semnata si datata prin modalitatea preferata:

  1. Scan pe email catre adresa support@supertia.ro
  2. Prin posta, curier sau predare personala la sediul Companiei din Strada Principala, nr. 586, sat Argeselu, comuna Maracineni, judet Arges, Romania.

 

Plata

Plata comenzii se poate face folosind una din optiunile de mai jos:

  1. Plata ramburs

Plata comenzii se va efectua integral in numerar, in lei, curierului care va face livrarea coletului. Plata se va efectua in baza facturii fiscale emise de catre HOME STORE PROD S.R.L. in conformitate cu disp. art. 155 din Codul Fiscal, factura ce va fi transmisa catre client impreuna cu produsele comandate la adresa de livrare.

Copyright

Tot continutul site-ului supertia.ro (text, grafice, imagini, butoane, clipuri, script-uri, programe si orice alte date) este proprietatea SUPERTIA si/sau a asociatilor, a partenerilor si/sau a furnizorilor sai si este protejat in conformitate cu Legea drepturilor de autor. Graficele, emblema, antetul si imaginile de pe supertia.ro nu pot fi folosite in legatura cu produse sau servicii care nu apartin supertia.ro, intr-o maniera care sa creeze confuzie printre clienti sau care sa discrediteze site-ul supertia.ro sau firma SUPERTIA. Orice incalcare a drepturilor de autor poate fi sesizata la support@supertia.ro 

Utilizarea site-ului

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul supertia.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site, reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice si telefonice legate de produsele comercializate, acest aspect putand fii modificat sau anulat ulterior fara nici-o penalitate pentru client.

Accesul la site

SUPERTIA permite accesul nelimitat pe site-ul supertia.ro, in scop personal, dar nu ii confera dreptul de a descarca, modifica total sau partial, reproduce total sau partial site-ul, fara acordul scris al SUPERTIA.

Corectarea informatiilor eronate

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de redactare, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil. Ne declinam raspunderea pentru orice situatie care poate aparea din cauza unor erori de software sau defectiuni tehnice aparute la server. SUPERTIA nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau e-mailurile expediate de supertia.ro nu contin virusi sau alte componente daunatoare, desi va face tot posibilul ca acest lucru sa nu se intample. Ne rezervam dreptul sa anulam comenzile fara notificare prealabila in cazul in care intervine o eroare sau o greseala de redactare.

Dispute si conflicte. Drept aplicabil. Litigii

Orice tentativa de acces neautorizat la site-ul supertia.ro si orice incercare de frauda va fi raportata autoritatilor competente. Prin folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) site-ului, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna termenii si conditiile de utilizare de mai sus si orice disputa de orice fel care ar putea sa apara intre utilizator si societatea SUPERTIA.

Pentru orice defect constatat in urma cumpararii unui produs de pe site-ul supertia.ro, cumparatorul poate solicita conform HG 665/1995 (Art. 5, 6) repararea sau inlocuirea produsului defect. Aceasta se va face in urma prezentarii produsului de catre cumparator si a constatarii de catre un reprezentant al SUPERTIA a defectului reclamat.

Orice litigiu aparut intre Clienti si Societate va fi rezolvat in prima faza pe cale amiabila.

Avand in vedere ca scopul nostru este de a avea tot timpul clienti satisfacuti, daca ai probleme legate de o comanda, te rugam sa ne contactezi la adresa de e-mail: support@supertia.ro (termen de raspuns 24-48 ore lucratoare)

Modificari

SUPERTIA si rezerva dreptul, de a efectua schimbari in orice moment cu privire la continutul site-ului supertia.ro, politica, termenii si conditiile de utilizare, fara a fi necesara o notificare prealabila catre utilizatori in acest sens, desi vom fi atenti sa anuntam clientii despre aceste modificari.

Utilizatorul supertia.ro are obligatia de a verifica in mod regulat termenii si conditiile de utilizare. In cazul in care nu este de acord cu modificarile aduse acestora de catre SUPERTIA, va inceta utilizarea site-ului. Daca utilizatorul continua sa foloseasca site-ul, se considera ca este de acord cu modificarile efectuate.

 

RECLAMAȚII ȘI RETUR

Reclamații și returnarea bunurilor

Cel mai important lucru pentru noi este satisfacția dumneavoastră. Prin urmare, dreptul de retur este de 14 de zile. In cazul în care întâmpinați dificultăți in legătura cu produsul sau cu livrarea, pur și simplu ne contactați telefonic sau la adresa de email, iar noi vom fi bucuroși să vă ajutăm să rezolvăm problema dumneavoastră.

Important! Dacă suspectați că bunurile au suferit deteriorări în timpul transportului, vă rugăm să ne contactați în termen de 48 de ore de la livrarea acestora, la adresa de e-mail support@supertia.ro atașând poze atât cu coletul cât și cu produsul deteriorat.

 

PROCEDURA ÎN CAZUL RETURNĂRII BUNURILOR

Va rugam sa ne oferiti prin email catre support@supertia.ro urmatoarele detalii:
Nume complet, numar de telefon, IBAN, Nume titular de cont.

De asemenea, pachetul de retur trebuie trimis de catre dvs. la adresa de retur cu ramburs 0 (Nu acceptam primirea coletelor trimise cu ramburs.):
NUME CONTACT : CT Park Cargo Terminal Helpship – SUPERTIA

Adresa: Anghel I. Saligny Street 40, Oradea, Bihor, Romania 417498, 0771469019, Ramburs 0 (plata transportului fiind suportata de dvs.), livrare la adresa prin curierat cu livrare la usa.

Odata trimis, va rugam sa ne oferiti numarul de urmarire primit de la curier impreuna cu numele firmei de curierat.

Returnarea contravalorii pretului de achizitie a produsului se va face dupa receptionarea acestuia si verificarea produselor, conform O.U.G. 34/2014, art. 13, alin. 1, 2 si 3, in termen de 14 zile prin una dintre urmatoarele optiuni:
•    virament bancar in contul bancar comunicat de catre cumparator prin email

Cheltuielile pentru returnare, respectiv costul expedierii produselor retururnate este suportat in totalitate de catre client. De asemenea, returul trebuie facut in maximum 14 zile de la primirea pachetului, iar produsele trebuie trimise in starea in care au fost livrate produsele. Motive care pot diminua valoarea produselor: deterioarea fizica a ambalajului original (cutie sau punga) sau aplicarea bandei scotch direct pe acesta datorata neambalarii corespunzatoare (in hartie sau nylon) realizate de catre client sau curier (in cazul in care acesta din urma este nevoit sa sigileze continutul coletului, daca expeditorul nu o face); deteriorarea sau murdarirea produsului din cauza neambalarii corespunzatoare si a deteriorarii prealabile a ambalajului original; utilizarea produselor si trimiterea acestora cu semne de uzura sau mirosuri improprii.

 

PROCEDURA DE DEPUNERE A CERERII PENTRU RETUR

Există o problemă cu comanda dumneavoastră?
Nu este nicio problema, procedura de reclamație nu este complicată sau de lungă durată. Este suficient să ne trimiteți imediat un e-mail la support@supertia.ro cu urmatoarele date:
Nume complet, Numar de telefon, IBAN, Nume titular de cont.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online supertia.ro

Dacă vă gândiți să returnați produsul, nu îl utilizați! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ați primit, înainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vânzare-cumpărare. Dreptul de retragere există pentru a vă permite să examinați produsul așa cum ați face-o într-un magazin, nu pentru a vă oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuită. ( Text extras integral din siteul Uniunii Europene )

 

Scopul utilizării

  Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, SUPERTIA are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o alta persoană.

  Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor dumneavoastră, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor printr-o cerere scrisă, datată și semnată pe adresa Strada Principala, nr. 586, Sat Argeselu, comuna Maracineni, Arges, Romania. Dacă sunteți înscriți în sistemul nostru de Newsletter vă puteți dezabona direct din mesajul care a sosit pe adresa dumneavoastră de email .

Tertii care au acces la datele personale: GLS Courier, Cargus

SUPERTIA  implementeaza intern campanii de newsletter.

Pentru exercitarea acestor drepturi ne puteti scrie pe email, la adresa support@supertia.ro

  În cazul în care ne veţi furniza datele dvs. personale, le vom utiliza în general pentru a răspunde solicitărilor dvs., pentru a procesa comenzile dvs., pentru a vă intermedia accesul la informaţii specifice sau oferte, facturare. De asemenea pentru a susține relația comercială cu dvs. Vă putem contacta în legătura cu o ofertă SUPERTIA care vine în sprijinul nevoilor dvs. sau pentru a efectua sondaje de opinie online pentru a înțelege mai bine necesitățile clienților nostri. Dacă sunteți înscriși în sistemul de Newsletter o să primiți pe email informații comerciale privind ofertele noastre. Dacă alegeți ca datele dvs. personale să nu fie utilizate noi vom respecta opțiunea dvs. nu vindem și nici nu comercializăm în vreun alt fel datele dvs. personale către terți.

 

Date non-personale colectate automat

  Când accesaţi paginile noastre de internet, putem colecta automat (nu prin înregistrare) date non-personale (de ex. tipul de browser internet şi sistemul de operare utilizat, numele domeniului paginii Web de pe care aţi venit, numărul de vizite, durata medie petrecută pe site, paginile vizionate). Noi putem utiliza aceste date şi distribui sediilor noastre, pentru a monitoriza gradul de atracţie a paginilor noastre de internet şi pentru a le îmbunătăţi performanţa sau conţinutul.

 

Securitate

  Pentru a proteja datele dvs. personale de distrugere accidentală sau ilegală, de pierdere sau alterare şi de accesul unor persoane neautorizate, SUPERTIA utilizează măsuri de securitate tehnice şi organizatorice dintre care enumeram:

– accesul la baza de date se face doar pe bază de user și parolă ce sunt atribuite doar angajaților și sunt folosite exclusiv pentru exercitarea atribuțiilor de servici;

– toți utilizatorii sunt obligați să păstreze confidențialitatea datelor la care au acces;

– accesarea datelor se face doar de pe echipamentele societății;

– la interval de o lună (30 zile) se face backup la baza de date.

– printarea datelor este facută doar de la echipamentele societătii, de către angajați desemnați.

 

Abonarea si dezabonarea la newsletter

Abonarea si dezabonarea la newsletterul site-ului supertia.ro este gratuita si voluntara si implica acceptarea urmatorilor termeni de utilizare. Mesajele trimise nu sunt nesolicitate si oricand va puteti dezabona urmand instructiunile din subsolul fiecarui e-mail. Mesajele trimise respecta Legea comertului electronic in ceea ce priveste comunicarea comerciala, asa cum este ea stipulata de legislatia romaneasca si internationala.

Firma noastra pune tot timpul clientul pe primul loc. Vom face totul pentru a ne asigura ca experienta de cumparare este unica si placuta pentru tine. Te invitam pe pagina de produse.

Politica Remarketing

În paginile website-ului https://supertia.ro/ , prin intermediul unei etichete pentru remarketing ( remarketing tag ) și a unui cod de conversie, primite de la Google AdWords, sunt colectate cookie-uri (număr ce identifică în mod unic un browser web de pe un anumit computer, nu o persoană). Eticheta pentru remarketing Google colectează cookie-uri în vederea afișării unor anunțuri în website-urile rețelei Google Display și în Google Search.

Când utilizatorii vizitează o pagina a website-ului care conține remarketing tag, cookie-ul browser-ului pe care îl folosesc este adăugat unei liste pentru remarketing. O listă pentru remarketing este un set de module cookie de utilizator, generate de una sau de mai multe etichete pentru remarketing.

Google AdWords folosește cookie-urile pentru a afișa anunțuri sponsorizate în website-urile rețelei Google Display și în Google Search utilizatorilor care au vizitat paginile website-ului https://supertia.ro/ .

În cazul în care nu ești de acord cu utilizarea modulelor cookie de către Google, dezactivarea se poate face prin Managerul preferințelor anunțurilor.

 

Shopping Cart