logo black small
periuta 1

PERIUȚĂ DE DINȚI ÎN FORMĂ DE U 🫧

35% REDUCERE

Te-ai întrebat cum poți face periajul dentar al copiilor mai ușor și mai eficient?

Investește în sănătatea dentară a copilului tău cu periuța de dinți în formă de U și asigură-i un zâmbet frumos și sănătos pentru viitor. Este timpul să facem periajul dentar o activitate distractivă și eficientă pentru cei mici!

giphy downsized large

Periuța de dinți în formă de U este special concepută pentru a se potrivi confortabil în gura copiilor, asigurând o periere eficientă și blândă în același timp. Cu perișorii moi și flexibili, această periuță de dinți oferă o experiență plăcută și nu irită gingiile sensibile ale copiilor.

Designul inovator în formă de U permite perierea simultană a tuturor dinților, reducând timpul necesar pentru periaj și asigurând o acoperire mai completă. Astfel, copiii pot avea o igienă orală corectă și își pot menține dinții sănătoși și strălucitori.

Periuța de dinți în formă de U este fabricată din materiale sigure pentru sănătatea copiilor și este ușor de utilizat. Cu un design atractiv și culori vesele, aceasta îi va captiva pe cei mici și îi va încuraja să-și îngrijească dinții într-un mod distractiv și plăcut.

copy of cleste de bucatarie hotgrip (1)
ezgif.com video to gif 10

Design inovator

Periuța de dinți în formă de U are un design unic, care se adaptează perfect în gura copiilor, permițându-le să ajungă mai ușor la toate suprafețele dentare și să obțină o curățare completă.

1622808588842727

Durabilă și sigură

Periuța de dinți în formă de U este fabricată din materiale de înaltă calitate, rezistente și sigure pentru sănătatea orală a copiilor. Este durabilă și rezistentă la uzură, asigurând utilizarea îndelungată și eficientă.

giphy downsized large 1

Învățare a obiceiurilor sănătoase

Folosind periuța de dinți în formă de U, copiii învață și dezvoltă obiceiuri sănătoase de igienă orală încă de la o vârstă fragedă. Este o modalitate excelentă de a le încuraja să aibă grijă de sănătatea dentară într-un mod distractiv și plăcut.

SUPER OFERTĂ DOAR ASTĂZI

PERIUȚĂ DE DINȚI ÎN FORMĂ DE U 🫧

59 RON 39 RON

861+ clienți mulțumiți
5/5

Păreri reale ale clienților despre Periuța de dinți în formă de U

stars

(681 recenzii)

5 stars review

Am achiziționat această periuță de dinți în formă de U pentru copilul meu și sunt extrem de mulțumită de rezultate. Este ușor de utilizat și copilul meu chiar se bucură de momentul periajului dentar. Curățarea este eficientă și am observat o îmbunătățire semnificativă în sănătatea orală a copilului meu. Recomand cu încredere!

- Andreea S.

5 stars review

Periuța de dinți în formă de U este o invenție genială! Copilul meu nu mai are rezistență în momentul periajului dentar, datorită formei ergonomice și designului distractiv al periuței. În plus, calitatea periuței este excelentă, iar perii moi și blânzi nu rănesc gingiile sensibile ale copilului meu. Este un produs care face periajul dentar o experiență plăcută și eficientă pentru copii.

- Maria L.

5 stars review

Am încercat multe periuțe de dinți pentru copilul meu, dar aceasta în formă de U este cu adevărat remarcabilă. Îmi place faptul că acoperă toate suprafețele dentare și asigură o curățare completă. Copilul meu a început să își dezvolte obiceiurile sănătoase de igienă orală și sunt foarte mulțumită de rezultate. Recomand cu căldură această periuță de dinți inovatoare!

- Laura T.

Întrebări frecvente

Ai o întrebare? Contactează-ne la support@supertia.ro

Livrarea costă 9.99 lei ORIUNDE în România. Toate coletele ajung în 24-48h lucrătoare la tine.

Livrarea produselor se face în 24-48h lucrătoare de la primirea comenzii tale.

Da, un curier GLS te va contacta pentru livrarea coletului.

Toate comenzile se platesc la curier, Ramburs.

Produsul se poate returna in decurs de 14 zile de la plasarea comenzii fără alte întrebări. Dacă vrei să faci un retur, contactează-ne pentru a-ți oferi toate detaliile.

Costul returului va fi suportat de către tine. 

Aceste periuțe se pot folosi până la varsta de 7 ani. 

CONTACT:

Pentru orice tip de informație sau reclamație, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la support@supertia.ro de luni până vineri.
Shopping Cart